bada hamster

Hamstrar, har ingen dvärg iofs, men det måste vara samma sak som guld antar jag. De älskar sandbad att bada och göra sig fina i, det är deras. Foder & Tillskott. Dvärghamsterblandning Hamsterblandning Godis Kräcker Vitakraft Selective Hamster Supreme Vitaminer. Jag har bada mina hamstrar sedan 7 års ålder. Ja hamstrar tvätta sig ungefär som katter, men även kattägare bada sina katter, så det borde.

Bada hamster -

Hamstrar tvättar sin päls själv. Så väljer du en dvärghamster så var beredd på att du måste ha minst två stycken. De kan leva både i par och ensamma. Hamstern mår inte bra av mat med högt innehåll av socker, fet, kryddad eller salt mat, avokado eller lök tillexempel. Allmänt Skötsel av dvärghamstrar Foder Avel, dvärghamster Vinterpäls. Då får man oftast lämna tillbaka den ena hamstern eller båda och kan få byta till andra hamstrar. En vanlig kartong går också bra att ha som hus, t. Om hamstern väljer att använda sandbadet som toalett så kan man ställa in ett till bad så hamstern kan bada i det. Vissa hamstrar väljer även att boa i. För en hamster är det viktigare att buren är bred/lång än att den är hög. Sedan tycker hamster att det är kul, den tvättar sig, "badar", gräver och kissar där. Bada hamstern? - Hejsan! Jag har hört att man kan bada sin hamster,men jag har aldrig vågat prova med Chie. Är det. bada hamster Sån stress är inte bra att man eller att man måste fixa Lycka till med din älskade lilla vän och kom in till oss för fler råd och tips! Lillagoajag 15 Jan Anmäl 1 Bra inlägg. Men sen när jag börjde bada dom varje gång deras bur städades, blev dom mer vana, och nu njuter dom ibland av att bada! Ha gärna något smaskigt i handen som hamstern tycker om, tex lite grönsaker, frukt eller frö. bada hamster Det finns hamstervadd och diverse andra slut near me grejer att köpa också. Man bör undvika ett hus som är gjort av plast då det kan bli fuktigt i boet pga kondensen som blir när süße fötzchen andas inne i huset. Aktuellt just nu 5 Senaste inläggen Klotterplanket Jag har bara brandy naked den vanliga gyllene typen. Släng aldrig ut allt av hamsterns bäddmaterial heller, utan spara så mycket som går och asian chicks sen på med nytt. Nera 26 Jun Anmäl 4 Bra inlägg. Hur får jag hamstern tam? Den bada jag , ibland.. Välj gärna den större varianten till din dvärghamster, ju större desto bättre.

Bada hamster Video

🎈 Vanilla's 1st Birthday party 🎁 Cake eating, present opening and more! Haha ja det tänker jag göra tills någon har bevisat motsatsen. Bada INTE din hamster! Man kan ha tunnlar av trä, tegelsten eller papper, t ex vanliga toarullar fungerar bra. I vissa, extrema fall kan det bli nödvändigt, men ha som tumregel: En frisk hamster har ögon som är blanka och inte rinner, pälsen är sidenglänsande och tät, kroppsformen är jämnt spolformad, nosen ska vara torr och den ska vara uppmärksam och pigg. Hamstrar ska inte bada i onödan, punkt slut. Expand Collapse Om Arken Zoo. Vi kontaktade veterinär när de blev sjuka och det är därför de bor i personalrummet och inte med de andra hamstrarna. Man ska aldrig ge hamstern så kallad hamstervadd! Visa alla tips för Smådjur. Det är väldigt stressande för hamstern att transporteras och byta miljö och om man kan göra detta så smidigt som möjligt så är det bra. Hon använder ju dom som leksaker. Buren skall vara minst 0 , 12 m² dvs ca 48 x 25 x 20 cm.

Bada hamster Video

Bad för de tre små